Hairstilistul Gabriela Paraipan anunță deschiderea singurului salon exclusiv pentru barbate din Buzău

Hairstilistul Gabriela Paraipan anunță deschiderea singurului salon exclusiv pentru barbate din Buzău, cu următoarea promisiune:

“Este un cadru frumos în care profesioniștii noștri își fac treaba cu seriozitate si talent!”

 

interviu3Pentru că și frumusețea masculină are nevoie de profesionalism, echipa A&G Top Hair Studio a deschis porțile unui nou salon special conceput pentru bărbați în Buzău, într-un cadru plăcut și „masculin”! Despre personalul angajat să ofere servicii de cea mai înaltă calitate, de la tuns, contur-barbă, bărbierit, manichiură pensat, tratamente pentru păr-scalp-barbă la tratamente cu produse de styling pentru păr și barbă ne spune Gabriela Paraipan, care alături de sora sa Alina au pus bazele acestui concept exclusivist.

 

Silvia BUNICĂ: Un nou vis împlinit, aici la Buzău, un salon exclusiv pentru bărbați, de ce a fost nevoie ca să îl puneți în aplicare?

Gabriela PARAIPAN: Da ! Un vis împlinit! Ne-am dorit mereu, și eu și sora mea Alina un salon special conceput pentru barbate. A fost nevoie de multă muncă, informație, creativitate, implicare și nu în ultimul rând resurse financiare.

S.B.: Ce servicii oferiți în această nouă locație?

G.P.: Tot ce ține de îngrijirea unui bărbat! Tuns, aranjat, bărbierit, contur/tuns barbă, tratamente capilare, manichiură, pensat. Este un cadru frumos în care profesioniștii noștri își fac treaba cu seriozitate si talent!

S.B.: Cu cine te mândrești în această locație, ce angajati ai și cine este “invitatul” special săptămânal?

G.P.: Avem personalul necesar să asigure toate cerințele și pretențiile unui client, indiferent de vârstă. Plus Alina, care își face timp și vine aproape săptămânal să verifice și să se consulte cu hairstiliștii nostril, pentru că ea este expert în tunsorile scurte, ea l-a moștenit pe tata, eu sunt de cealaltă baricadă mai mult, sunt exclusive pasionată de părul lung, coafurile glam, unice.

interviu gabiS.B.: De ce ar veni un bărbat la noul salon, ce ar primi în plus față de locațiile obișnuite, cu ce îl atragi mai mult pe clientul care își dorește o tunsoare obișnuită, face și ei parte din targetul vostru?

G.P.: Pentru că suntem singurul salon care oferă totul, și la pachete create special cap-barbă-mâini-picioare și separat, indiferent de model de păr, tipar de barbă sau tunsoare inițială. La noi se poate orice, numai să veniți!

S.B.: Și revenim și la femei, în aceste săptămâni cu ce oferte speciale le întâmpini, care mai sunt trendurile?

G.P.: Oferte avem și la vopsit, și la tratamente și la pachete de tuns și aranjat, la fel ca și la salonul exclusiv pentru barbați! Vă așteptăm cu drag, cu același profesionalism, devotament și experiență in domeniu de care am dat dovadă în toți acești ani!

 

Related posts

Leave a Comment