Cătălina Elena Potârniche: “Mi-a venit ideea unor workshopuri despre bărbaţi şi despre cum să fim femei deştepte, în relaţiile cu ei!”

catalina2Într-o discuţie cu un prieten de-ai ei era lăudată că are o concepție mai rară despre barbați, ca și femeie și brusc s-a trezit zicând “Păi da, mă, asta îmi doresc să şi fac! Să strâng aşa câte 50 de femei şi să le zic şi lor cum stă treaba de fapt cu bărbaţii! Asta îmi doresc!”… şi asta voi face. Și așa buzoianca Cătălina Potârniche și-a lansat ideea deschiderii unui atelier de discuții, i-a găsit și un titlul sugestiv și a stabilit prima întâlnire cu amatoarele sau amatorii acestui tip de eveniment. Unde, cum, dar mai ales pe cine așteptă pe 8 octombrie Cătălina la discuții aflați acum, din interviul acordat exclusive publicației noastre.

Silvia BUNICĂ: Un atelier de discuții între femei, despre bărbați, viziuni sau cazuri unice, cum ți-a venit ideea și cum va decurge primul eveniment de acest fel?

Cătălina POTÂRNICHE: Ideea mi-a venit când un prieten de-ai mei mi-a sugerat că eu gândesc total diferit de unele femei din preajma lui și că ar trebui să le mai dau sfaturi și prietenelor mele, să le mai acord consultață din când în când , că eu nu pun bărbații la zid. Așa am stabilit că trebuie să fac câteva workshopuri, pe care le-am numit ateliere. Așadar, va fi un atelier de discuții și cu femei și cu bărbați, dacă ele doresc să fie însoțite, bineînțeles. De-a lungul atelierului ce va purta titlul “Bărbate, zi-mi că mă iubeşti!” vom afla că există mai multe diferenţe între bărbaţi şi femei decât între două culturi total diferite. Despre ce vom vorbi mai exact?! Păi despre ce ne diferențiază, câte puţin din genetică, vor fi teme gen “Testis vs. Ovarium”, “Hormonii (bată-i vina!)”, “Şi a făcut Dumnezeu bărbat şi femeie”, despre cum este atacat  “Creierul” când intervin fluturii în stomac, “Noi, bărbaţii… Voi, femeile…” sau mai am un titlu sugestiv de dezbatere: ” Împotrivă sau împreună?”.

catalinaS.B.: Câte ore va dura atelierul și unde va fi prima oprire?

 

C.P.: Durata atelierului va fi de 4 ore, iar prima întâlnire va fi pe 8 octombrie, de la ora 16.00 la ora 20.00, în București, iar locația exactă va fi comunicată direct celor care se arată interesați de discuții și mă vor anunța că vor participa. Înscrierile se fac la adresa de e-mail scrie@55cclove.ro. Costul atelierului este de 130 de lei, iar confirmarea prezenţei se face prin plata integrală până cel târziu vineri, 7 octombrie. Și avem și o promoție: cine vine de mână cu iubitul, plăteşte pentru 2 persoane 200 de lei!

S.B.: La finalul abordărilor temelor menționate ai păstrat și o sesiune cu întrebări personale, abordări de cazuri, sau te vei raporta numai la subiectele stabilite?

catalina3C.P.: În afara temelor menționate mai sus, vom avea și o sesiune de stabilire a unor reguli de bază, de la care vom porni și care sunt de fapt, chestiuni generale care vor duce în final, la armonie sper eu. Adică vom enumera câteva reguli de la care ar fi bine să nu ne abatem, precum: o întrebare trebuie să fie clară, liniştea înseamnă… linişte, bărbaţii nu-şi spun emoţiile şi nici nu vorbesc mai mulţi în acelaşi timp, un purtător de cuvânt se plăteşte, nu se ia de nevastă. De asemenea trebuie să învaţăm noi femeile să folosim cât mai des întrebarea “Ai vrea să…, te rog?” și să nu ne mângâiem pisica mai mult decât bărbatul. Și încă o regulă: uitați de “N-am nimic!!”, când voi sunteți o bombă cu ceas. Iar punctualitatea…  când 10 minute devin 40, sunt şanse de motive întemeiate. Și multe altele. Haideţi alături de mine să-i descoasem puţin pe frumoşi împreună!Vă aştept aşadar să ne supunem împreună atracţiei şi tensiunii diferenţelor dintre noi şi bărbaţii noştri! Vă țin la curent, ajung sigur și pe Buzău!

 

 

Related posts

Leave a Comment