Aura Militaru, despre creațiile din atelierul său și tendințele în culori și texturi pentru sezoanele de evenimente speciale: „Se poartă femininul, naturalețea și culorile sensibile!”

aura mil2A coordonat misiuni umanitare la Buzău în care a ajutat bătrânii și a învățat tinerii ce înseamnă valoarea actului de voluntariat, din respect pentru semenii săi pe care îi vede foarte rar, întrucât casa sa este peste mări și țări, tocmai în Tokio. Acolo își lucrează și ideile și își pune în valoare conceptele, în atelierul său de suflet, iar ce iese din mâinile ei, descoperiți acum, într-un interviu în exclusivitate de la designerul Aurora Militaru.

Silvia BUNICĂ: Ați avut patru misiuni umanitare acasă, la Buzău, dar doar una în care ați introdus și munca dumeavoastră de zi cu zi, creațiile vestimentare, care a fost motivul pentru care ați despărțit cele două domenii și dezvăluiți-ne dacă veți mai aduce creațiile dvs. pe tarăm românesc pentru o nouă gala?

Aurora Miliatru: Am gândit să dăm stratul misiunilor medicale cu o gala completă, cu muzică, artă, cultură, sprijin medical și frumusețe, după care ne-am concentrat exclusiv pe voluntariat și ajutor medical. Mi-a fost destul de greu să zbor atâția mii de kilometri cu creațiile atunci, pentru că la fiecare s-a muncit foarte mult, erau unicat și trebuia să am mare grijă, dar mă bucur că atunci totul a ieșit bine, ne-am făcut cunoscuți și m-am bucurat că rudele, prietenii și publicul buzoian au putut vedea cu ce mă ocup eu, de mai bine de 20 de ani, în afara granițelor.

aura milS.B.: Și pentru că am amintit de creații și aici era subiectul la care ne doream să ajungem, la ce lucrați în aceste luni și ce pregătiți ca sursă de inspirație pentru sezonul evenimentelor care a început acum?

A.M.: Eu susțin cu orice prilej cu care sunt întrebată că se poartă feminitatea, senzualitatea, naturalețea și culorile sensibile. Dacă adaugi la aceste calități puțin material, puțină mătase, prețiozitate, glam și câteva accesorii, atunci ai rochia ideală. Eu încerc ca ideile mele să fie promovate în cel mai profi mod cu putință, de aceea aleg foarte bine cadrele, decorul, accesoriile din jur, să se potrivească cu culorile, momentul și chipul modelului. O să vedeți și pe pagina mea și în instantaneele alese pentru interviu că totul se îmbină perfect, până la ultimul detaliu. Și în aceste luni am creat diferite patternuri, diferite forme, în funcție de personalitatea evenimentului și a celei care o poartă.

S.B.: Și totuși, dezvăluiți-ne câteva culori în trend, câteva croieli, accesorii la modă ca să ne inspire pentru petrecerile la care urmează să luăm parte ca să fim feminine și senzuale în același timp…

A.M.: Somonul sau rozul prăfuit rămâne în tendințe. Mai vine spre completare verdele, auriul și argintiul rămân în top și creația …să curgă. Se poartă volanele, crep-ul, florile, broderia, voalul și decupajele. Las creațiile să vorbească și vă promit că voi aranja câteva creații exclusiv din inspirație autohtonă și poate cine știe, voi veni chiar cu ele într-o misiunea dedicată frumuseții, cât de curând! Până atunci fiți feminine, zâmbiți și emanați senzualitate!

aura8 aura7 aura6 aura5 aura4 aura2 aura1 aura0 auraaura3

Related posts