Daniela Țigănuș, un cosmetician cu experiență care recomandă până și un “pistol” în tratamentele faciale pe care le realizează la ea, în atelierul de frumusețe: “Cartea mea de vizită este tenul meu!”

dana3Cu acest slogan își întâmpină clientele și le zâmbește în fiecare dimineață când privește în oglindă și același lucru le recomandă și doamnelor și domnilor care îi trec pragul atelierului său. Pentru orice defect sau nemulțumire legate de față și gât, dar și de corp, Daniela Țigănuș are soluția salvatoare, iar acum, mai nou, și-a luat în dotare un BeautyGun, un “pistol” cu care rapid și eficient luminează și tratează pielea, în mai puțin de 5 minute. Despre această tehnică, dar și alte cereri ale clientelor sale, ne vorbește cosmeticiana cu experiență de aproape 30 de ani, în exclusivitate pentru Scurtpe2.

Silvia BUNICĂ: Cu ce noutăți în materie de tratamente le așteptați pe clientele dvs. în sezonul de toamnă, având în vedere schimbările de temperatură și modificările climatologice (ploaie, vânt)?

Daniela Țigănuș: Pentru sezonul rece, începând chiar cu acest anotimp, tenul trebuie hidratat, nutrifiat la maximum. Pe lângă tratamentele clasice, care acum se bazează pe microdermabraziune se folosesc și alte metode, cu acțiune mai directă ca acizii, mezoterapia și cooliftingul.

S.B.: Dintre toate, cine este vedeta acestor zile?

dana0D.Ț.: Cooliftingul clar, mai ales că este o procedură care durează 5 minute și se bazează pe puterea termperaturii scăzute a carboxiterapiei și a acidului hyaluronic. Este o stimulare instant de colagen și un lifting totodată. BeautyGun-ul pe care îl folosim în acest tratament de Coolifting dă rezultatul cel mai rapid și fără riscuri.

S.B.: Rămânem puțin la Coolifting, de câte ori este necesar acest tratament pentru rezultate remarcabile, în ce constă exact și care sunt tipologiile de cliente cărora le trebuie un astfel de răsfăț?

D.Ț.: Sunt necesare 2-3 ședințe de Coolifting la 3 săptămâni sau în fiecare lună o dată cel puțin, pentru că în cosmetică este nevoie de constanță ca să ai eficiență maximă. Constanța este garanția unui ten care și la 50 de ani va fi hidratat, bun, luminos. Acest procedeu este alternativa fără durere a injecțiilor și costurile sunt mult mai mici. Iar în privința tipologiilor de cliente, de la mic la mare, oricine poate beneficia de Coolifting. Pentru adolescenții cu probleme se poate folosi un ser coolclear, pe care să îl aplicăm cu pistolul Beautygun. Același ser se folosește cu mare eficiență și pentru petele de pe față. Iar pentru tenul trecut de 30 de ani, se folosește acidul hyaluronic, unde nu există contraindicații, mai ales că este o variantă foarte rapidă și eficientă.

dana2S.B.: Și dacă la tratamente ne-am lămurit, să trecem la sprâncene, cearcăne și riduri în profunzime, care mai sunt detaliile și recomandările aici?

D.Ț.: Pentru cearcăne cosmetica nu este pretențioasă, chirurgii esteticieni pot lucrea însă cu adevărat pe cearcăne. Cât despre riduri, ele se îndepărtează din timp, odată cu folosirea microdermabraziunii cu dermoroller. Apoi cooliftingul este cireașa după tort. Trecând la sprâncene, trebuie să se știe că înfrumusețearea lor ține și de materialul “clientului“, și de gustul și tehnica cosmeticianei. Mie îmi place varianta spre natural și punctăm aici că există și tehnica reparării sprâncenelor prin microblaiding sau pigmentarea “pudrată” în loc. Rezultatul nu este evident, ci firesc astfel încât sprânceana să fie perfectă și când ne trezim de dimineață, nu doar pe stradă, când toate fetele par a fi folosit creionul.

S.B.: Și pe final, ce argumente îi trebuie unei femei să ajungă pe mâinile dvs.?

D.Ț.: Argumentele pro-cosmetica Dana Țigănuș sunt rezultatele minunate, încă de la primul tratament, fără urme, sprâncene care se potrivesc chipului fără aspect de fals. Cartea mea de vizită este tenul meu! Acesta este sloganul și cu mândrie îl spun și acum, la 50 de ani! Lucrați-vă tenul și el vă va bucura cu un aspect curat și luminos, care se menține în timp!

Related posts

Leave a Comment