Daniel Țigleanu, despre ediția de Crăciun în care l-a primit pe Moș alături de Laura Hăidău “Seninatatea nu strălucește decât în ochii din sufletul unui om bun !“

daniEdiția din ziua de Crăciun va fi una specială în sufletul realizatorului Daniel Țigleanu, pentru că producătorul și realizatorul  a pregătit 2 ceasuri de “Povești și cântece” cu îndrăgita interpreta din zona Bucovinei, Laura Hăidău. Ce i-a povestit artista, ce amintiri are cu Moșul, și ce își mai dorește în prag de sărbătoare, aflați acum, in interviul acordat de colegul nostru, pentru o ediție de colecție.

Silvia Bunică: Cum îți întâmpini telespectatorii în ziua sfântă a Crăciunului, cu ce povești, dar mai ales cu ce cântece?

D.Ț.: Cu multe tradiții de Crăciun, dar și cântece de joc și voie bună. Ele vor face deliciul unei emisiunii de neuitat. Și cum Moș Crăciun este darnic și bun, eu pot spune că am primit deja daniel interviucadou aniticipat, chiar de la îndrăgita interpretă. Și vă aduc în prim-plan chiar versurile dragi artistei- “Dau cămașa de pe mine, omului care- mi vrea bine/ Cum sunt alții, nu sunt unii/ Cine dă cu mâna dreaptă/ Va primi înzecit odată”. Chiar vreau să îi mulțumesc pe această cale artistei pentru frumoasa zi petrecută împreună, pentru că a fost un OM minunat. Seninatatea nu strălucește decât în ochii din sufletul unui om bun. Privirea ei îmi inspiră blândețe, iar inima îmi transmite smerenie și așa s-a legat o prietenie sinceră și frumoasă .

S.B.: Și dacă profesional ne-am lămurit, ce te așteaptă personal, în aceste zile speciale?

D.Ț.: Eu personal vreau să mă odihnesc. Noi de obicei muncim înainte de aceste zile mult, ca să ne mai echilibrîm după programul și timpul. Vreau odihnă, vreau sănătate, vreau planuri pentru noul an și vreau să ajung în sufletul fiecărui român care nu aa ajuns acasă de sărbători și care,cu siguranță va fi în sufletul nostrum în ediția specială din ziua de Crăciun. Vreau să ajungem acolo la ei, peste mări și țări, să le transmitem atmosfera de sărbătoare. Crăciun fericit dragii mei să sărbători cu bine!

 

 

Related posts

Leave a Comment