Mihaela Roxana Leica, un hairstylist declarat extraordinar de încântată de meseria sa, vă divulgă noile secrete ale verii în materie de nuanțe de păr: „Vara aceasta blondul este în continuare ” regele”, împreună cu nuanțele sale pastelate de roze, cupru și gri!”

interviu5Iubește culorile, îi place creativitatea și se adaptează din mers pentru orice dorință a clientelor sale, pentru că se simte mereu provocată. Mihaela Roxana Leica este hairstylistul care a preferat de mică să facă bucle și împletituri și de 4 ani se mândrește cu meseria în care și-a câștigat o vitrine de diplome, pentru specializare. Ce recomandări oferă buzoianca acum, în pragul verii și ce sfaturi le oferă celor care îi calcă pragul salonului, aflăm chiar acum, din interviul acordat saptămânalului nostru.

Silvia BUNICĂ: Cum ai înțeles ca meseria de hairstylist și hairdresser este cea care ți se potrivește ție și cum te-ai hotărât să mergi pe cont propriu?

interviu4Mihaela Roxana LEICA: Meseria de hairstylist este una provocatoare! Am fost de mică pasionată de împletituri și bucle. Am reușit să fiu acceptată într un salon, unde am reușit să capăt cunoștințe și am reușit să pun baza unei meserii frumoase. Din 2014 sunt în acest domeniu și încă mă declar extraordinar de încântată de ceea ce fac.

S.B.:  Care ți-a fost cea mai mare provocare a ta din carieră de până acum și în ce a constat?

M.R.L.: Cea mai mare provocare a fost să merg pe cont propriu. A fost un moment greu pentru mine, însă lucrurile s-au așezat extraordinar de bine!

interviu3S.B.:  Din informațiile selectate până acum din seminariile de specialitate, ce tendințe se recomandă în această vara în materie de tunsori și culori?

M.R.L.: Din punctul meu de vedere, se poartă ceea ce „ne stă bine”. Vara aceasta blondul este în continuare ” regele”, împreună cu nuanțele sale pastelate de roze, cupru și gri. În continuare, doamnele renunță la părul foarte lung, optând pentru bob lung sau o tunsoare până un zona umerilor.

S.B.:  Multă vreme cerințele au mers pe baleiaj și ombre, ai fost adeptă recomandărilor clientelor tale unor astfel de schimbări?

interviuM.R.L.: Ombre și baleiaj sunt preferate mele! Clienta pleacă acasă cu o nuanță naturală, își poate păstra rădăcina naturală a părului și poate avea un par sănătos!

S.B.: Cât de mult se pune accent acum la tine în salon pe tratamente și seturi de produse utilizate profesional, în completarea serviciilor de tuns, coafat și aranjat?

M.R.L.: La Michelle Art punem accent pe sănătatea părului! Folosesc tratamente în orice, începând cu pudră și vopseaua pe care o aplic pe părul clientei, continuând cu șampoanele și produsele de la scafă și terminând cu fiole și seruri de păr pe partea de styling. Iubesc tratamentele pentru păr!

 

Related posts

Leave a Comment