Alexandra Răuță, despre balanța ultimei competiții organizată acasă, la Buzău și planurile de cantonamente ale școlii pe care o coordonează: “Urmează o perioadă ce implică dezvoltarea forței, vitezei și a rezistenței dar și aprofundarea tehnicii de lucru”

happy9Mândrii de o nouă competiție ce a fost un real succes, și cu forțe noi o iau de la capăt! Este vorba despre managerii clubului de dans sportiv Happy Dance, ce au încheiat o competiție cu renume deja la Buzău și se pregătesc de o nouă serie de cantonamente și antrenamente, pentru anul competițional ce va începe de la 1 septembrie. Cu ce rezultate se mândresc antrenorii Dragoș și Alexandra Răuță și cum va arăta pentru ei vacanța de vară, aflați acum, din interviul realizat pentru “Scurtpe2”.

happy8Silvia BUNICĂ: Cum s-a desfășurat cea mai importantă competiție de peste an, Cupa Happy Dance la Buzău, ce ingrediente speciale a avut?

Alexandra Răuță: Cupa Happy Dance aflată la ediția cu numărul XIV-a a fost ca de fiecare data, un succes. Ne-am bucurat de prezența a 750 de sportive, ei venind din Brăila, Galați, Bacău, Vrancea, Iași, Prahova, Brașov, Harghita, Neamț, Dolj, Constanța, Teleorman, Ilfov, Bucureșți și Republica Moldova.

S.B.: Cu câte medalii s-au întors acasă elevii vostrii în palmares?

A.R.: Sportivii noștri au reușit 9 clasări în finale din care 2 medalii aur, 2 medalii argint și 2 medalii bronz.

happy7S.B.: Ce urmează acum pentru clubul vostru din punct de vedere competițional și al pregătirii?

A.R.: Din punct de vedere competițional am trecut cu brio după cupa Happy Dance de încă un concurs la Ploiești, de unde sportivii au adus acasă 5 finale, din care 2 locul 1, un loc 2 și una de loc 3. Acest concurs a încheiat și perioada lor competițională. Urmează pe timpul vacanței să ne pregătim intensiv pentru noul an competițional ce va începe la 1 septembrie. Această perioada implică dezvoltarea forței, vitezei și a rezistenței dar și aprofundarea tehnicii. Cantonamentul ce va avea loc la happy6sfîrșitul lunii august va pune capăt perioadei de pregătire, urmând începerea anului competițional. Sportivii vor intra mai bine pregătiți și cu forțe proaspete în concursuri!

S.B.: Suntem în plin sezon al evenimentelor private, vă mai orientați elevii către astfel de ocazii, de momente ce aduc grație și eleganță prin coregrafii spectaculoase? Cum stăm cu solicitările de lecții rapide de dans, pentru viitorii miri? Ce oferte aveți aici?

A.R.: În această perioadă a evenimentelor private chiar ne bucurăm de asemenea solicitări și ne fac foarte mare plăcere. Cât despre lecțiile pentru miri sunt și pe ele pe repede înainte, dar sunt destui și cei care vin mai din timp – bineînțeles le facem față cu brio tuturor! Nu pleacă nimeni de la noi nepregătiți!

Related posts

Leave a Comment