Daniel Bejan include pe lista cadourilor personalizate de sărbători portofelele gravate, cu argumentul următor: “Este cel mai la îndemână obiect pentru a avea chipul celor dragi sau mesajele lor aproape, mereu cu tine”

19tCăni, cupe, diplome, medalii, trofee și mai nou portofele. Totul se gravează, se personalizează și se transformă într-un cadou unic, creativ și oferit din suflet. Singurul magazin de gravură din Buzău ne oferă varianta perfectă de cadou pentru sărbătorile care bat la ușă și ne explică ce variante de mesaj au fost solicitate până acum la magazinul său.

11Silvia BUNICĂ: Se apropie sărbătorile, o perioadă nebună în care toată lumea este în căutare disperată după daruri speciale, cu ce oferte îi aștepți pe buzoienii care pun preț pe creație și unicitate?

Daniel BEJAN: Orice obiect se poate personaliza, dar în tendințe sunt acum  portofelele din piele personalizate prin gravură laser, cu poza unei persoane dragi și cu un mesaj la alegere. Este un cadou inedit pentru că portofele sunt fabricate în România, au compartimente pentru orice, de la card, mărunțiș, buletin, orice vrea cineva să poarte la el, să îi fie la îndemână.

9tS.B.: În cât timp sunt gata și care sunt culorile cele mai solicitate?

D.B.: În primul rând trebuie specif9icat că aceste portofele se gravează doar în două locuri din țară, din care unul este acum în Buzău. Lucrarea se execută printr-o tehnica specială, pozele sunt prelucrate într-un program special, iar ca timp de execuție durează între 24-72 ore. Avem o gamă variată de modele și culori, și pentru bărbați și femei. Am pornit de la ideea că portofelul este un dar de suflet, de calitate, oferind posibilitatea celui care l-a primit să poarte chipurile celor dragi sau mesajele lor mereu aproape, cu ei. Și a prins foarte bine, așa că eu consider că acestea sunt “vedetele” de sărbători ale magazinului nostru. La care sigur, mai adăugăm pentru pasionați plachete, brățări, căni, tablouri gravate, puzzle-uri cu magneți, orice poate trimite un mesaj din suflet, pentru persoana specială din viața lui!

Related posts

Leave a Comment