Vali Iarca, despre cum au început pasiunile pentru teatru, fotografie şi modă, “împărţite” cu sora lui, cunoscuta actriţă Diana Iarca: “Am ajuns să lucrez în domeniul modei mai mult din curiozitate!”

A participat la câteva prezentări de modă, printecare și la marele festival de modă de la Sibiu. Are în schimb mai multeshooting-uri la activ decât prezentări, iar pe viitor vrea afirmare la caselede modă internaționale. În plus îl îndrumă şi îl ajută o soră faimoasă – Diana Iarca- şi cu toate aceste ingrediente seprezintă în faţa dumneavostră Vali Iarca!

Silvia BUNICĂ: Cum este să fii fratele uneia dintre buzoiancele cele mai cunoscute din domeniul teatral? Te-a ajutat în vreun fel pentru accesul tău în domeniul tău artistic?

Vali IARCA: Aș putea spune că „din pricina ei” am ales să urmez această cale în domeniul artistic. Întradevar, Diana a fost prima care m-a încurajat să încerc la Liceul de Artă. Și cred că mă simt mai mult decât mulțumit pentru această șansă.

S.B.: Ai urmat cursurile aceluiaș liceu ca și Diana, aveți aceeași pasiune? Teatrul? Sau dorința ta spre afirmare în televiziune este mai puternică?

V.I.: Am absolvit cursurile Liceului de Artă “Margareta Sterian” în anul 2011. Pasiunea aceasta sau înclinația aceasta spre teatru, spre artă aș putea spune că o am încă din copilărie, când spuneam poezii sau când făceam „audiența” din fața blocului să râdă cu lacrimi.

S.B.: Cum ai ajuns să faci jobul de model? Cum este perceput un bărbat în această meserie?

V.I.: Am ajuns să lucrez în domeniul modei mai mult din curiozitate, cred. Dar am înțeles că acest job este unul destul de serios și că atât modele masculine cât și cele feminine sunt tratate cu aceleași respect.

S.B.: Care sunt dorințele tale profesionale pentru anul viitor?

V.I.: Încerc să fac cât mai multe și să învăț cât mai mult și presupun că, dacă e ceva ce vreau să îmi propun, cu siguranță se va îndeplini! Bineînțeles cu mult efort și cu multă pasiune!

S.B.: Te vezi colaborând cu sora ta, Diana pe viitor  în cadrul vreunui proiect media sau piesă de teatru?

V.S.: Posibil! Poate în viitorul apropiat!

Related posts

Leave a Comment