Alina Vlad despre cum putem impresiona când vrem să oferim o atenție celor dragi: ”Un cadou oferit din suflet, cu siguranță nu va da greș niciodată!”

Alina Raducan

A pornit o afacere din iubire față de flori și frumos, iar pe parcurs s-a specializat și a început să lucreze la aranjamente hand made personalizate, să realizeze tablouri cu licheni stabilizați și să le propună clienților celebrii trandafiri criogenați. Cine caută cadoul potrivit și ajunge în fața standului, ori caută pe pagina sa de Facebook, sub nicio formă nu va da greș, pentru că soluții sunt pentru fiecare în funcție de buget, ori preferințe. Despre cum au evoluat tendințele în materie de cadouri, ce ar trebui să alegem raportându-ne persoana pe care vrem să o surprindem și mai ales, ce să alegem pentru a ne încânta invitații la masa festivă de Paște, ne povestește Alina Vlad într-un interviu acordat Scurt pe 2. 

 

Alina Răducan: Ai hotărât să începi o afacere într-un domeniu din ce în ce mai cunoscut și apreciat de români. Despre ce este vorba?

Alina Vlad: Totul a pornit de la pasiunea și iubirea față de flori, o pasiune pe care am transformat-o în arta de a crea, hand made, tablouri cu licheni stabilizați, atașați pe pictură, aranjamente florale și cadouri personalizate cu diferite mesaje.

 A.R.: Ce tip de produse putem găsi la tine?

A.V.: Găsiți o gama variata de produse. Aranjamente florale, trandafiri criogenați, trandafiri de săpun, căni personalizate, cutii pentru cadouri de diferite mărimi și cadouri personalizate. Toate aceste aranjamente sunt realizate hand made de către echipa Sia Accesorii. Fiecare floare este atașată cu multă atenție și pasiune, pentru ca fiecare aranjament să radieze și să fie pe placul tuturor. Aranjamentele noastre de altfel, sunt foarte apreciate de clienții noștri care revin cu încredere de fiecare dată când au nevoie sa aleagă cadoul ideal.

A.R.: Cu ce te diferențiezi de ceilalți competitori?

A.V.: Odată intrată pe piață, am decis să vin cu ceva nou și am reușit ca de fiecare dată să surprind clienții. Ne mai diferențiază prețurile mici, calitatea și varietatea produselor!

 A .R.: Ce ne recomanzi, astfel încât să nu dăm greș când facem un cadou?

A.V.: Impresionează din ce în ce mai mult aranjamentele cu lumânări parfumate, diferite forme și figurine, însă și aranjamentele florale și cadourile personalizate. Un cadou oferit din suflet, cu siguranță nu va da greș niciodată!

 A.R.: Suntem în plină sărbătoare, care este cadoul ideal pentru o vizită zilele acestea?

A.V.: Cadoul ideal, pentru doamnele rafinate, îl reprezintă aranjamentul floral, fie că este compus din flori artificiale care sunt nemuritoare, ori trandafiri criogenați. Pentru cei care vor sa ofere un cadou parfumat, pot alege trandafirii de săpun. Totodată, pentru aceasta perioadă, recomandam aranjamentele cu lumânări parfumate pe care le putem oferi celor dragi, sau pentru a decora masa de Paște.

 A.R.: Cum te pot găsi cei interesați de produsele tale?

A.V.: Cei interesați de produsele noastre marca Sia Accesorii, ne pot găsi în Centrul Comercial Winmarkt la etajul 2 sau online pe pagina de Facebook “Sia Accesorii”. În plus, începând cu luna iunie, ne vor putea găsi și la depozitul cu marfă en-gros, situat pe strada Alexandru Marghiloman, numărul 24, din Buzău.

Related posts

Leave a Comment