GRIJĂ PENTRU BĂTRÂNI

Grijă maximă față de bătrânii de peste 65 de ani, dar și față de alte persoane vulnerabile în această perioadă, la Rm Sărat. Angajatii Directiei de Asistenta Sociala impreuna cu voluntari din municipiu vin in ajutorul tuturor celor care au nevoie sa se aprovizioneze cu alimente, medicamente sau alte produse necesare. Desi asistentii social stau la dispozitia batranilor pentru a-i ajuta, putini sunt însă cei care apeleaza la serviciile acestora. Maxim 6 apeluri telefonice se inregistreaza intr-o zi.

Directia de Asistenta Sociala Rm Sărat monitorizează și persoanele izolate la domiciliu, cărora le livreaza pachete cu alimente de baza. Pana in prezent, 200 pachete au fost distribuite ramnicenilor care trebuie sa respecte masura izolarii la domiciliu.

In ultimele doua saptamani, numarul beneficiarilor la Cantina de Ajutor Social s-a dublat. Persoanele intoarse din strainatate si care nu mai au nicio sursa de venit au apelat la ajutorul Cantinei.

Persoanele care au nevoie de ajutor pot solicita ajutorul Directiei de Asistenta Sociala din Rm. Sarat, apeland zilnic la numarul de telefon 0238.567.010.

Related posts

Leave a Comment