UN NOU GHIȘEU PENTRU AMENZI

De astăzi, ramnicenii care trebuie sa isi achite amenzile primite in urma nerespectarii Ordonantelor Militare se pot prezenta la un ghișeu special amenajat în incinta Primăriei. Un astfel de ghișeu a fost mai deschis, la inceputul lunii aprilie, in exteriorul Primariei, langa sediul Jandarmerie, însă putini cetățeni au optat pentru achitarea amenzilor in acel punct. Este și motivul pentru care autoritatile au schimbat amplasamentul ghișeului.

Primarul din Rm Sărat consideră nu s-au inregistrat un număr mare de amenzi achitate și pentru că unii cetateni au plătit online sau prin oficiile postale.

Și activitatea Biroului de Relatii cu Publicul din Rm. Sarat se va relua, dar gradual, in functie de masurile dispuse la nivel central. In aceasta perioada, functionarii publici din Primărie au oferit informatii si au cautat solutii pentru rezolvarea problemelor ridicate de cetatenii, dar in functie de urgenta aspectelor ridicate de acestia. Ramnicenii au avut la dispozitie si Telefonul Cetateanului.

Pentru achitarea amenzilor la Primaria Rm. Sarat, cetatenii se pot prezenta zilnic, in intervalul orar 8.00-16.30. In cadrul ghiseului se respecta toate regulile de dezinfectie si are acces doar o singura persoana.

Related posts