BANI INVESTIȚI ÎN… IARBĂ

La Rm Sărat iarba nu răsare doar prin parcuri, ci și pe străzi. Este vorba despre trotuarele străzii Matei Basarab, recent asfaltate cu fonduri din bugetul local. Mari semne de întrebare privind modul în care s-au executat lucrările de asfaltare sunt și pe strada Ramnei din municipiu. Presedintele PNL Rm. Sarat, Viorel Holban, crede că ambele lucrări sunt de o calitate îndoielnică, iar banii investiți în lucrări au fost risipiți.

Liberalul precizeaza ca fiecare lucrare de asfaltare trebuie atent monitorizata de un diriginte de santier si că orice executie trebuie sa fie insotita de un certificat de calitate, dar si de o garantie a lucrarii efectuate.

Presedintele PNL Rm. Sarat considera ca banii comunitatii au fost cheltuiti iresponsabil, atat timp cat iarba si-a facut aparitia in asfaltul turnat de un an de zile. Holban spune că Primaria ar trebui sa solicite refacerea lucrarii.

Și președintele USR Rm. Sărat, Gabriel Ionica, considera ca trebuie analizata calitatea lucrarilor de catre de un laborator tehnic independent, pentru a vedea daca au fost respectate cerințele din caietul de sarcini.

Ionică precizeaza ca pe strada Ramnei, din asfaltul turnat, în multe zone, a mai rămas numai piatra, ceea ce arată cât de puțin bitum a avut compoziția.

Primarului municipiului, Sorin Cîrjan, susține ca, la Administratia Domeniului Public din Rm. Sarat a existat, dintotdeauna, aceasta tehnologie de lucru, chiar si in perioada in care Gabriel Ionică era directorul unitatii. Edilul crede însă ca ADP trebuie sa remedieze problemele aparute.

Locuitorii de pe strazile Ramnei si Matei Basarab afirmă că  Rm. Sarat este o comunitate prea săracă pentru a-si permite bani aruncați în vânt și asemenea lucrări de o calitate îndoielnică.

Related posts