INVITAȚI LA DEZBATERE PUBLICĂ ONLINE

Primarul municipiului Rm. Sarat îi invită astăzi pe locuitorii orașului la o dezbatere publica online pe tema purtarii mastii de protectie dupa data de 15 mai si a sanctionarii celor care nu respecta aceasta masura in baza legii ordinii si linistii publice. Seful administratiei locale spune ca vrea sa ia toate masurile pentru evitarea eventualelor infectari cu COVID-19 in municipiu, atât timp Guvernul nu a elaborat, deocamdată, un cadru legal, după expirarea stării de urgență. Edilul afirmă ca in apropierea orașului sunt multe localitati cu focare si multi dintre ramniceni fac naveta zilnic in zonele respective:

De saptamana trecuta, primarul din Rm Sărat a propus Prefecturii Buzau ca, începand de saptamana viitoare, Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta sa dispuna sanctionarea tuturor celor care nu respecta masurile de distantare sociala si purtarea unor mijloace de protectie a fetei, daca nu apar noi masuri la nivel central.

Daca locuitorii orașului trebuie sa poarte masca de protectie doar in spatiile publice inchise sau si pe strada, precum si pentru desfasurarea activitatilor in aer liber, vom afla pe 14 mai. Deocamdata autoritatile locale nu stiu nimic în acest sens.  

Autoritatile ne recomanda sa îi respectăm pe ceilalți si sa ne protejam pentru a preintampina orice riscuri, in contextul pandemiei de COVID-19.

Related posts