PROIECT ÎNDRĂZNEȚ, DAR GREU DE REALIZAT

Continuă planurile de investiții in zona fostelor unitati militare din Rm Sărat. Este vorba despre construcția de locuinte sociale, locuinte prin programe ANL si de serviciu, sedii pentru institutii publice, amenajarea unei baze sportive, infiintarea unui program scoala dupa scoala, a unui centru de afaceri, dar si infiintarea unui camin de batrani si amenajarea de parcuri si spatii verzi. Chiar dacă recent Consiliului Local Municipal Rm Sărat a aprobat, în unanimitate, planul urbanistic zonal pentru toate aceste obiective, reprezentanții PNL nu cred in viitorul acestui proiect. În schimb, consilierii PSD sunt consinși că aceste investiții se vor materializa.

Autoritatile din Rm Sărat se străduiesc, în prezent, să obtină cât mai repede documentatia in vederea demararii investitiilor, care vor fi de lunga durata.

Consilierii PNL spun că au votat proiectul de hotarare cu  speranta ca aceste investiții se vor concretiza candva.

Liberalii precizeaza ca investitiile ar fi de mare utilitate pentru comunitatea din Rm Sărat, însă proiectul este de lungă durată și presupune cheltuieli uriașe.

Zona in care autoritatile locale intentioneaza sa dezvolte aceaste investitii se afla la iesirea din municipiul Rm. Sarat spre comuna Podgoria.

Related posts