ȘCOLI PREGĂTITE

Scolile din municipiul Rm. Sărat sunt pregatite pentru reluarea cursurilor. Este asigurarea primarului Sorin Cîrjan care precizează că unitățile de învățământ vor beneficia de 58.100 de măști asigurate din donații și bugetul local, 17 termometre și  84 de dispenser, care vor fi amplasate pe holurile, la intrările și în clasele în care se desfășoară orele de pregătire, pentru siguranta elevilor și cadrelor didactice. Întreaga activitate va fi asistată de un cadru medical care va asigura trierea epidemiologică a elevilor și a profesorilor.

Toate instituțiile de învățământ din Rm Sărat s-au pregătit pentru ca normele privind condițiile de distanțare socială să fie respectate. S-a realizat dezinfecția tuturor spațiilor, s-au stabilit trasee de intrare – ieșire, care s-au marcat corespunzător, s-au stabilit sălile de curs în care se fac orele de pregătire și s-au marcat locurile în care stă fiecare elev, la distanțele impuse. De asemenea, cadrele didactice au stabilit programele de pregătire pentru examenele de Capacitate și Bacalaureat.

Autoritatile din Rm Sărat mulțumesc celor care s-au implicat în procesul de pregătire a reluarii activității în școli: directori, cadre didactice, personal auxiliar și de intreținere.

Related posts