NOI PAȘI PENTRU MODERNIZARE

Municipiul Rm Sărat face noi pași pentru modernizarea sistemului de iluminat public. Autoritățile locale au în vedere să atribuie gestiunea serviciului de iluminat public unui operator specializat. Această măsură este necesară în contextul în care rețeaua de iluminat public din Rm Sărat, ca și în multe alte orașe, este veche și conduce la întreruperi dese în funcționare și cheltuieli mari pentru reparațiile necesare. Ținând cont de complexitatea operării sistemului de iluminat public și de nevoia de investiții pentru viitor, Consiliul Local Municipal Rm. Sărat a aprobat, recent, studiul de oportunitate pentru delegarea gestiunii serviciului de iluminat public al orașului dar si alegerea modalitatii de gestiune a acestuia.

Si consilierii PNL sunt de accord cu delegarea gestiunii serviciului de iluminat public din Rm Sărat având în vedere necesitatea modernizării sistemului de iluminat al orașului.

În urma implementarii unui proiect de modernizare a sistemului de iluminat public stradal cu fonduri elvetiene, la Rm. Sărat, au fost montate in vara anului trecut, 2717 lampi pe led.

Related posts