HOROSCOP 19 – 25 IUNIE

berbec – personalitatea ta se va face remarcată, astfel că farmecul tău va atrage în preajma ta admiratori și susținători importanți. Sunt posibile cheltuieli mari, neplănuite, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale urgente, fie pentru a ajuta pe cineva drag.

taur – ai stări interioare confuze, dar în acelaşi timp, o descătuşare de energii, ce stagnau de mult timp în sufletul tău. Selectează atent prioritățile și lasă-i pe ceilalți să-și rezolve singuri problemele.

gemeni –  sunt posibile stări interioare confuze, îngrijorătoare. Sunt fondate, deoarece la locul de muncă există conflicte nerezolvate, iar sănătatea ridică şi ea probleme de ceva timp. Însă, astrele îți vor trimite raze minunate și te vei liniști.

rac – cariera şi imaginea în societate vor fi răscolite. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii și autoritățile, dar le vei depăși cu prudență și discernământ. Unii te-ar putea necăji prin remarcile sau gesturile lor, astfel că vei decide să renunți rapid la cei care depășesc o anumită limită personală.

leu – unii te-ar putea considera o adevărată călăuză spirituală, astfel că ar fi bine să oferi o impresie bună și sfaturi pertinente. Călătoriile în străinătate și studiile pe termen lung reprezintă subiecte importante, la care ar fi bine să te gândești pe îndelete.

fecioară – subiectele tabu, latura ocultă a vieţii şi transformarea personală sunt accentele majore ale perioadei. Se recomandă prudență dacă ești nevoit să călătorești, pentru că sunt posibile neplăceri serioase. La finalul săptămânii vei fi înconjurat de multă lume.

balanță – relaţiile parteneriale şi parteneriatele în general sunt foarte dinamice.  Evită să oferi bani, bunuri sau cadouri persoanelor care doar profită de pe urma ta. Sfârșitul săptămânii aduce chef de plimbări în locuri îndepărtate.

scorpion – multă muncă la serviciu, dar și acasă în plan personal. Sunt posibile situaţii spectaculoase, încheieri de conturi şi deschiderea altora noi, mult mai potrivite şi profitabile. Sănătatea primeşte sprijin astral, însă problemele de fond capătă o turnură aparte.

săgetător – ești preocupat de relaţiile sentimentale, pentru că vor apărea turnuri, în care factorul neprevăzut îşi va face de cap. Activităţile din sfera muncii se înteţesc și probabil că vei fi nevoit să te descurci mai mult singur. Evită discuțiile contradictorii cu șefii și colegii de muncă!

capricorn – diverse răsturnări de situaţie se pot petrece în segmentul domestic. Posibil să fii nevoit să te ocupi urgent de treburi gospodărești restante, reparații sau de nevoile unui membru al familiei. Este bine să ții cont ce de cele sugerate de sufletul tău.

vărsător – comunicarea, relaţiile cu neamurile, drumurile şi studiile pe termen scurt vor fi abordate într-o nouă manieră, începând din această săptămână. Ai forţă şi strălucire în cuvinte, astfel că vei fi urmărit și ascultat cu interes.

pești – chestiunile finaniciare, bunurile materiale şi tot ce ţine de moravuri vor suferi o reală transformare, încă din primele zile. Oricum turnurile fericite vor fi frecvente. Există şi ceva umbre, însă deocamdată sunt la distanţă.

Related posts