SPITALUL RĂMÂNE ÎNCHIS

 Spitalul Municipal Rm. Sărat nu se va deschide prea curand. Anunțul a fost facut, ieri, de catre Adrian Danielescu, managerul unității medicale, în cadrul Consiliului Local Municipal. Danielescu a precizat că amânarea redeschiderii spitalului este cauzată de numarul mare de pacienti internati cu COVID-19.  Directorul Spitalului din Rm Sărat a adăugat însă că imediat ce situatia se va stabiliza, numărul pacienților infectati ar putea permite tratarea acestora in sectia de Boli Infectioase. Într-o astfel de situație, conducerea unității medicale din Rm Sărat va solicita autoritatilor sanitare redeschiderea spitalului, dar si a Ambulatoriului de specialitate.

Adrian Danielescu afirmă că, din cauza numarului tot mai mare de infectari cu noul coronavirus, in Spitalul din Rm Sărat nu se pot creea circuite separate, care sa permita redeschiderea unitatii și pentru ceilalți pacienți care suferă de alte afectiuni.

Locuitorii din Rm Sărat și din comunele limitrofe nu mai beneficiaza de servicii medicale de urgenta sau de specialitate de la sfârșitul lunii martie, de cand Spitalul Municipal a fost transformat in unitate suport pentru tratarea cazurilor de COVID-19.

Related posts