DRUMURI CA-N PALMĂ, RODUL INVESTIȚIILOR

Drumurile pline cu gropi sau ulițele prăfuite au devenit o amintire pentru cei aproape 9.000 de locuitori ai comunei Vernești. Fie că a fost vorba de bani europeni, guvernamentali sau din bugetul local, Primăria Vernești a reușit să modernizeze, în ultima perioadă, mai multe drumuri de mare importanță pentru comunitate.

În următorii ani, în comună se vor construi o sală de sport, dar și un teren de fotbal. Reprezentanții Primăriei Vernești spun însă că o prioritate pentru următorii ani vizează introducerea în comună a rețelei de gaze naturale. Se fac pași timizi, dar siguri, pentru realizarea acestui demers mult așteptat.

Vernești este una dintre puţinele comune din judeţul Buzău unde copiii beneficiază de condiţii optime de învăţământ, cel puţin la fel de bune ca cele de la oraș. O bună parte din bugetul local al ultimilor ani a fost îndreptată către acest sector. În această perioadă, de exemplu, se efectuează lucrări la noul sediu al grădiniței cu program prelungit din localitatea Vernești. Unitatea va fi dată în folosință în luna octombrie și va fi una dintre cele mai moderne din județ.

Related posts