INVESTIȚII IMPORTANTE

Investitii in infrastructura, educatie, cultura, dar si infiintarea si extinderea retelei de gaze naturale. Sunt câteva dintre prioritățile administrației din Valea Ramnicului, localitate aflata in imediata vecinatate a municipiului Rm. Sărat. Marian Galbenu, primarul comunei este bucuros că, într-un timp relativ scurt, a reusit sa reabiliteze și să modernizeze scolile din satele Oreavu, Rubla, dar și să înființaze Gradinita cu Program Prelungit in Satul Nou- Valea Ramnicului.

De asemenea, modernizarea si reabilitarea Caminului Cultural, un obiectiv complet utilat, este o reușită notabilă.

Marian Galbenu spune că a acordat o atentie deosebită si investitiilor in infrastructura. Toate strazile sunt asfaltate si modernizate, iar unele au si santuri betonate. Pe viitor, primarul isi propune betonarea tuturor santurilor din comuna.

Pentru recreere si petrecerea timpului in aer liber, primarul Galbenu a infiintat un Centru de agrement multifunctional, cu terenuri de sport si locuri de joaca pentru copii.

In comuna Valea Ramnicului, cea mai mare prioritate a momentului o reprezinta proiectul de extindere a retelei de gaze. Marian Galbenu le reaminteste locuitorilor ca deși extinderea retelei de gaze este o investiție a Primariei, însă bransarea o realizeaza furnizorul de gaze naturale. De asemenea, cetatenii trebuie sa stie ca pentru bransarea la reteaua de gaze trebuie sa suporte costurile stabilite de furnizor.

In Valea Ramnicului s-au realizat investitii și în sistemul de supraveghere video si s-a realizat un proiect in urma caruia populatia beneficiaza de internet gratuit in zece puncte din comuna.

Related posts