GLORIA, DUEL ÎN CRÂNG CU „U” CLUJ

Meci foarte greu, duminică, pentru SCM Gloria Buzău, în etapa cu numărul 3 a Ligii a doua la fotbal. După evoluții și rezultate mai puțin convingătoare în primele două runde, remize cu Chiajna, în Crâng, și la Mioveni, fotbaliștii buzoieni primesc vizita unei echipe cu pretenții la promovare, Universitatea Cluj.

Certați serios de Ilie Stan după remiza albă de la Mioveni, în care au evoluat aproape un meci întreg în superioritate numerică și au ratat două lovituri de la 11 metri, jucătorii Gloriei vor neapărat să câștige meciul de duminică. De partea cealaltă, victoria de ,,serviciu”, din prima etapă, pe terenul nou-promovatei Aerostar Bacău, a fost urmată de o înfrângere suprinzătoare chiar pe ,,Cluj Arena” în fața Politehnicii ASU Timișoara, scor 0-1, rezultat care a învolburat serios apele la Universitatea Cluj. De altfel, ardelenii au anunțat că vor veni la Buzău pentru toate cele trei puncte.

Un duel ce se anunță foarte disputat, mai ales că, după cum se prezintă situația, un egal n-ar folosi niciuneia dintre echipe.

Partida SCM Gloria Buzău – Universitatea Cluj va avea loc duminică, de la ora 14.30.

Related posts