ULTIMA ȘEDINȚĂ A CJ BUZĂU, ÎN ACTUALUL MANDAT

Consiliul Județean Buzău s-a reunit joi, pentru ultima dată în acest mandat, în  şedinţă ordinară. Pe ordinea de zi au fost supuse aprobării o nouă rectificare bugetară, proiecte importante de infrastructură dar și modificări în aparatul de specialitate al Consiliului Județean. Astfel, s-a hotărât înființarea unui post de administrator public. Cel care va ocupa această funcție are ca sarcini principale coordonarea aparatului de specialitate al Consiliului Județean, dar și a serviciilor publice de interes județean. Totodată, s-a decis, prin vot, demararea procedurilor privind refacerea a trei poduri peste râul Bâsca, în comuna Chiojdu.

La finalul ședinței, deoarece a fost ultima ședință în actualul mandat, Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buză, a ținut să le adreseze un mesaj consilierilor prezenți în sală.

Tot în cadrul ședinței de joi a Consiliului Județean, s-a decis acordarea unor sume din bugetul de rezervă al județului către comunele Săpoca și Chiliile. Primăria Săpoca a primit suma de 380.000 de lei, bani ce vor fi utilizați pentru construirea în comună a unui de teren de sport acoperit. La Chiliile s-a direcționat suma de 250.000 de lei, pentru achiziționarea unui camion care va fi folosit de Serviciul Local pentru Situații de Urgență.

Related posts