VOTUL CANDIDATILOR

Candidatii pentru Primaria Buzau si pentru Consiliulul Judetean au venit in mare parte la urne de dimineata. Toti au votat la sectia de care apartin, fie singuri, fie insotiti de membrii familiei. Cel mai grabit candidat la Primăria Buzău a fost liberalul Adrian Zoican. El și-a exprimat votul la Școala numărul 12.

De dimineață a venit la urne și social-democratul Constantin Toma. Acesta a votat la Liceul de Arte din Buzau impreuna cu sotia. Constantin Toma a fost însoțit la secția de votare de președintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu, și de președinttele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

La scurt timp după votul lui Toma a ajuns la urne și liderul PSD, Marcel Ciolacu. Acesta a votat la Școala numărul 5.

Și coordonatorul Pro România Buzău, Viorel Dobre a mers la urne de dimineață. El a votat la Colegiul Național Bogdan Petriceicu Hasdeu.

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu a votat la ora 9.15. El a venit la urne la Liceul Pedagogic insoțit de liderul PSD, Marcel Ciolacu, de primarul Constantin Toma, dar și de o echipă de consilieri județeni social-democrați.

Până la prânz au votat și ceilalți candidați pentru Primăria Buzău și Consiliul Județean.

In Buzau, sunt inscrisi 9 candidati pentru fotoliul de primar al municipiului reședință de județ, și 5 candidați pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Related posts