NOI RECRUȚI AI JOCURILOR DE NOROC

Patima păcănelelor şi jocurilor de noroc pare că nu mai are limite, nici de vârstă, nici în comportamentul celor căzuţi pradă mirajului unor câştiguri rapide. Din păcate, în astfel de agenţii au acces şi minorii. O înregistrare făcută zilele trecute de un părinte din Buzău, cu telefonul mobil, surprinde doi adolescenţi care îşi încearcă norocul la păcănele, într-o agenţie din localitatea Cândeşti. Din discuţiile surprinse în filmare reiese că cei doi clienţi sunt minori şi că nu ar fi la prima vizită în „cazinoul” rural. Părintele care a realizat filmul este extrem de idignat, iar de furia sa nu scapă nici responsabilul localului.
Adolescenţii recunosc fără nicio reţinere că au intrat cel puţin o dată în agenţii de pariuri sau chiar continuă să fie clienţii cazinourilor. Un sondaj realizat rapid pe străzile Buzăului arată că patru din cinci tineri de până în 18 ani au fost cel puţin o dată clienţi ai agenţiilor de pariuri ori şi-au încercat norocul la „păcănele”.
Investitorii din industria jocurilor de noroc au simţit o creştere a apetitului oamenilor faţă de jocurile de noroc, și şi-au extins afacerile și în mediul rural, acolo unde populaţia tânără are încă o pondere de luat în seamă. Sunt localităţi în județul Buzău unde funcţionează mai multe agenţii de pariuri sau localuri cu păcănele decât farmacii sau dispensare medicale.

Related posts