94 DE ÎMBOLNĂVIRI, UN DECES

Județul Buzău se confruntă, în continuare, cu zeci de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, dar înregistrează și un nou deces. Este vorba despre un bărbat de 71 de ani care s-a prezentat la Spitalul Județean Buzău cu probleme respiratorii, iar ulterior a fost confirmat cu Sars Cov 2. El a fost transferat la Spitalul Municipal Rm. Sărat, unde a și decedat. Bărbatul suferea de ciroză.

Potrivit Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  județ au fost confirmate 94 de cazuri noi de COVID 19, 16 pacienți fiind diagnosticați în laboratoare private de analize, iar 2 în unități sanitare din alte județe. Cei 94 pacienți nou confirmați au vârste cuprinse între 1 an și 93 de ani.

Conform autorităților sanitare, numărul total de cazuri pozitive din județul Buzău a ajuns la 5.637, 4.047 persoane fiind declarate vindecate și externate. De asemenea, 1.336 de persoane se află în carantină, iar 1.266 de persoane, în izolare la domiciliu. Numărul total de decese Covid-19 înregistrat, în județul Buzău, de la începutul pandemiei, a ajuns la 143.

Related posts