REACȚII DUPĂ VOT

Bucurie reținută pentru liderii PSD Buzău, după aflarea primelor rezultate la alegerile parlamentare. Cu PSD pe primul loc la Buzău, la mare distanță de PNL, președintele organizației municipale Buzău a PSD, Constantin Toma, consideră că este timpul ca social-democrații să revină la guvernare.

Petre Emanoil Neagu, președintele Consiliului Județean Buzău, este convins că  parlamentarii buzoieni ai PSD vor reprezenta cu cinste județul în noul legislativ.

Senatorul Lucian Romașcanu s-a arătat cel mai optimist dintre politicienii PSD după rezultatele de ieri. Și el consideră că scorul bun obținut de PSD dă dreptul social-democraților să creeze o majoritate care să formeze noul guvern.

Bucurie, dar la fel de reținută ca la PSD, a fost și la sediul de campanie al USR – Plus. Mihai Răzvan Moraru, președintele Plus Buzău, se arată mulțumit de scorul obținut în județ de alianța pe care o reprezintă.

În schimb, în  sediul oraganizației județene a PNL Buzău domnea o stare de optimism moderat. Deși rezultatul obținut la Buzău de PNL este la fel de slab ca la alegerile locale din septembrie, Gabriel Avrămescu, noul lider al liberalilor buzoieni, a ținut să le mulțumească zecilor de mii de alegători care au votat candidații liberali.

La nivelul județului Buzău, prezența la vot a fost de 34,82 %, cea mai slabă participare la un scrutin pentru constituirea Parlamentului.

Related posts