ARMĂ AUTOMATĂ GĂSITĂ ÎN CIMITIR

Un buzoian de 26 de ani a fost arestat pentru 30 de zile după ce poliţiştii au descoperit că deţinea ilegal o armă automată şi muniția aferentă acesteia. Potrivit unor surse judiciare, cel reţinut se numește Adrian Oprea, are domiciliul în  comuna Vadu Pașii și este un personaj cunoscut în lumea interlopă din Buzău. În acelaşi dosar penal este cercetat pentru „nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor” și un alt bărbat, de 36 de ani, din Mărăcineni, prieten cu cel din Vadu Pașii.

Zilele trecute, poliţiştii Biroului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Buzău au descins la domiciliile celor doi.

La 24 de ore după reţinerea celor doi bărbați, anchetatorii au aflat unde a fost ascunsă arma de foc căreia i se potrivea o parte din muniţia găsită cu o zi înainte. Arma fuseseră îngropată în cimitirul din Vadu Paşii, cu o zi înaintea percheziţiilor. Din cercetări a reieşit că pistolul automat şi muniţia aferentă i-ar aparţine tânărului din Vadu Pașii. Instanţa de judecată a emis vineri pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Related posts