HOROSCOP (22 – 29 ianuarie)

berbec – vei fi tentat să te implici în mai multe activităţi simultan. Rezumă-te doar la cele strict necesare ţie în aceste momente. Foarte animate sunt relațiile cu anturajul apropiat, așa încât este rost de întâlniri agreabile, de schimb de idei bune.

taur – sufletul tău are nevoie de odihnă, introspecţie, dar mai ales de o reorientare a planurilor de viaţă. La serviciu ai multe de făcut, dar fii prudent pentru că excesul de zel îl vei plăti prin oboseală, accentuarea problemelor de sănătate şi neplata muncii depuse.

gemeni – vizavi de cei dragi este posibil să ai un comportament exagerat, respectiv să te implici prea mult în treburile lor sau sau îi sufoci cu gesturi tandre. Încearcă să menţii un echilibru între nevoile tale afective şi ceea ce îţi oferă ceilalţi. Ocupă-te doar de activităţi de rutină.

rac – vei fi chemat la raport şi va trebui să dai socoteală pentru modul în care îţi desfăşori activitatea la serviciu. Eforturile tale sunt îndreptate mai mult către familie, de aceea este posibil să neglijezi îndatoririle profesionale. Există o tendinţă accentuată de a exagera în privinţa chestiunilor familiale.

leu – veştile legate de străinătate abundă. Demersurile legate de călătorii pot avea succes, chiar dacă mai există din când în când şi ceva piedici. Cei implicaţi în diverse forme de şcolarizare vor avea de-a face cu examene, probe sau dialoguri aprinse.

fecioară – sunt zile bune pentru a-ţi achita taxele, facturile sau datoriile de orice fel. În funcţie de caz, băncile şi ofertele lor te-ar putea interesa. Tentaţia cumpărăturilor sau a investiţiilor este la cote înalte, de aceea fii foarte prudent. Există riscul unor achiziţii proaste sau a investiţiilor fără o finalitate profitabilă.

balanță – eşti destul de combativ faţă de ceilalţi, poate chiar exagerat. Recomandabil este să-ţi ţii firea şi să fii mai atent la propria-ţi persoană. Sunt zile bune de asemenea, și pentru bilanţuri financiare. Banii nu par să fie o problemă în această perioadă, de aceea achită-ţi toate datoriile.

scorpion – ai multe şi mărunte de făcut, însă te vei descurca cu brio, mai ales că ai şi suportul şefilor de partea ta. Totuşi, dozează-ţi eforturile pentru că energia vitală este scăzută șise pot evidenția afecțiuni mai vechi sau mai noi. Foloseşte doar remedii naturiste şi evită tratamentele alopate.

săgetător – sunt posibile mici conflicte cu persoana iubită sau cu copiii, dar cu un strop de bunăvoinţă şi înţelegere faţă de stările celorlalţi te vei descurca excelent. Există un soi de nemulțumire profundă pe segmentul amoros, însă numai tu îți poți alina durerea.

capricorn – treburile gospodăreşti îţi sunt favorizate de către astre. Bine ar fi să faci curăţenii generale, reparaţii curente sau cumpărături necesare casei. Se pot isca dialoguri aprinse cu membrii familiei.

vărsător – călătoriile pe distanţe scurte şi dialogurile cu neamurile sunt frecvente. Bine ar fi să eviţi implicarea în problemele celor apropiaţi şi să selectezi veştile primite. Cei implicaţi în diverse forme de instruire vor avea de-a face cu examene, probe sau vor fi nevoiţi să studieze mai atent.

pești – zile bune pentru verificarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic. Pe de altă parte, cadourile şi recompensele pot fi frecvente, chiar dacă mărunte, dar suficiente cât să îţi încânte sufletul.

Related posts