PRIMUL AMICAL, PRIMA VICTORIE

Debut cu dreptul pentru Gloria Buzău în seria de amicale programate în stagiul de pregătire din această iarnă. Într-o partida disputată, ieri, la malul Dunării, cu Oțelul Galați, buzoienii s-au impus cu 1 la 0, grație unei reușite semnate de Ciobanu. Tehnicianul buzoian Ilie Stan a rulat întreg lotul avut la dispoziție și s-a declarat mai mult decât mulțumit de efortul depus de elevii săi, în ciuda circumstanțelor neclare cu care se confruntă gruparea buzoiană.

Gloria Buzău are din această săptămână un nou preparator fizic, în persoana lui Yuksel Yesilova. Turcul a mai lucrat la Dinamo, Steaua București, Poli Timișoara, Ceahlăul Piatra Neamț, Sportul Studențesc, Petrolul, sau Universitatea Cluj. El îi ia locul lui Robert Panduru care s-a înțeles cu Csikszereda, grupare cu care a și plecat în cantonament în Antalya. Potrivit lui Ilie Stan, fostul preparator fizic al Gloriei își exprimase de mai multe ori dorința de a pleca de la clubul din Crâng.

Vineri, buzoienii vor juca încă un amical, cu Astra 2. Meciul se va disputa, cel mai probabil, la Berca, locație mai apropiată de cantonamentul roș-albaștrilor.

Related posts