HOROSCOP (12 – 19 februarie)

berbec – este posibil să fii luat la întrebări de către colegi despre felul în care îți îndeplinești sarcinile de lucru, de aceea fii prudent și răsunde direct și la obiect. Din orice detaliu pot ieși scântei, făcând casituația să fie ireversibilă.

taur – în cazul în care trebuie să accepți un nou post, un nou loc de muncă cu responsabilități diferite de cele pe care până acum le-ai avut, asigură-te că știi către ce anume te îndrepți și verifică dacă ai înțeles corect ce anume se așteaptă de la tine.

gemeni – șansele ca tu să pleci din țară ori să îți găsești ceva de lucru în alte locuri decât cele de baștină sunt foarte crescute. Ești vizibil și căutat, pentru că acum este unul dintre momentele în care poți fi prezent pe copertă.

rac – se pare că ai de-a face cu o săptămâna în care nu ai deloc timp să te odihnești. Contextele astrale din aceste zile te predispun la preocupări financiare și de relaționare cu instituții financiare. Se des­chide un nou capitol de câștig de la și prin alții.

leu – este timpul concluziilor. În special în ceea ce privește parteneriatele tale, căci, dacă acolo este locul unde simți cel mai mult lipsa stabilității, într-acolo îți este îndreptată atenția. Se conturează o nouă etapă partenerială, astfel că sunt posibile deopotrivă separarea, divorțul, însă și logodna și căsătoria.

fecioară – ești tentat de a păstra distracția pe primul loc al preocupărilor tale. Sunt momente tensionate în plan amoros, astfel că adevărata iubire încă nu și-a făcut loc în viața ta. Mai mult este vorba acum despre tatonări și ispite ale vieții. La locul de muncă se deschide o nouă și spectaculoasă etapă profesională.

balanță – revizuiește-ți planurile familiale și domestice pe termen lung. Acum ai șansa de a modifica felul în care faci ca lucrurile să meargă pe făgașul dorit de ține. Tot acum ai puterea de a înfăptui lucruri care pentru alții par mărețe, însă pentru tine vor fi o nimica-toată.

scorpion – se deschide o nouă etapă familială și domestică, așa încât trasează planuri mărețe și prezintă-le cu încredere și optimism, membrilor familiei sau neamurilor. Ești ajutat foarte mult în tot ce îți dorești pentru casă și familie, de influențele astrale.

săgetător – perioada debutează cu aspecte financiare, fiind probabile primirea salariului, a unui bonus sau a unui cadou util din partea celor dragi. Tentația cheltuielilor este mare și ar fi bine să eviți extravaganțele.

capricorn – este momentul să afli dacă bugetul tău va crește, fie că este vorba despre o mărire salarială, fie că este vorba despre o sumă de bani care sosește pe neașteptate în contul tău. Pe de altă parte, se pare că vrei să permiți artei să-ți asigure ambientul de care ai nevoie.

vărsător- ai nevoie de rutină și de a fi mai mult timp cu tine. Sunt zile bune pentru odihnă și revizuirea tuturor planurilor personale și profesionale. În culisele profesionale există detalii importante, detalii pe care le vei putea afla clar în aceste zile.

pești – o săptămână mistică. Așteaptă-te că, ceea ce descoperi în această săptămâna (fie prin intermediul viselor, fie prin meditație, fie prin rugăciune, fie prin studiul diverselor discipline spirituale) să fie atât de neobișnuit, încât să nu poți împărtăși cu oricine descoperirile tale și, drept consecință, intențiile tale de viitor.

Related posts