HOROSCOP (19 – 26 februarie)

berbec – cu toate că stările tale de spirit sunt fluctuante, vei reuși să te strecori printre evenimentele acestor zile. Evită cheltuielile extravagante și investițiile inutile. Recomandate sunt întâlnirile şi dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Călătoriile pe distanţe scurte te pot revigora şi linişti.

taur – eşti foarte discret în peisaj. Tendinţa de a te izola este accentuată şi bine ar fi să profiţi de această ocazie pentru a-ţi analiza pe îndelete viaţa şi a face corecturile necesare. Sunt posibile conflicte la serviciu atât cu şefii, cât şi colegiale.

gemeni – vor avea loc discuții importante pe teme personale și profesionale, bine fiind să iei notițe și să aplici ceea ce îți este de folos. Se deschide o perioadă favorabilă segmentului profesional, evidențiindu-se mai ales relațiile cu șefii și cu autoritățile.

rac – se deschide o etapă nouă pentru relațiile cu străinătatea, pentru studii și pentru călătorii. Cu toate că demersurile privitoare la călătorii îndepărtate sau la lucrul cu persoane străine sunt îngreunate sau chiar blocate, este bine să planifici aceste situații pe termen lung și să ai răbdare.

leu – segmentul financiar primește influxuri astrale deosebite, asta însemnând că se deschide o etapă de câștig și folosință a unor bunuri materiale, de la și prin alții. Îți pot crește veniturile obținute din colaborări și poți rezolva aspecte legate de moșteniri și partaje.

fecioară – zile bune pentru a-ţi achita facturile, taxele, impozitele sau pentru a te ocupa de relaţiile cu instituţiile financiare. Sunt posibile neînţelegeri, întârzieri legate de obţinerea banilor sau documentelor, însă cu puţin efort şi bunăvoinţă vei reuşi să rezolvi totul cu bine.

balanță – relaţiile parteneriale îţi vor atrage atenţia. Sunt posibile dialoguri aprinse, reconfigurări de poziţie în cadrul unui par­teneriat sau chiar o colaborare se poate încheia. Ceva legat de banii și bunurile comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii va duce la tensiuni serioase în relațiile cu ceilalți.

scorpion – energiile astrale se vor concentra pentru tine în segmentul sentimental. Începe o perioadă în care te vor preocupa mai mult persoana iubită, copiii, iubirea în general și implicațiile ei. Se recomandă prudență și discernământ, pentru că este multă iluzie în relațiile cu cei dragi.

săgetător – ar fi bine să-ţi orientezi eforturile către un alt domeniu profesional în care să-ţi valorifici mai mult talentele. Sănătatea este vulnerabilă. Nu sunt recomandate consultaţiile, analizele medicale şi inter­venţiile chirurgicale decât în cazuri speciale.

capricorn – astrele îţi transmit mult spor şi chef de treburi gospodăreşti. Îţi sunt favorizate curăţeniile generale, reparaţiile curente sau reamenajările interioare. Atenţie la sursele de foc din spaţiul locativ, deorece pot ridica ceva probleme. Relațiile cu persoanele din anturajul apropiat se animă.

vărsător – se întrevăd călătorii pe distanțe scurte și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Informațiile aflate ar trebui reținute sau chiar notate, deoarece îți vor fi uitle la momentul potrivit. Segmentul financiar primește influxuri astrale deosebite.

pești – sunt zile bune pentru cheltuielile cotidiene. Poţi primi cadouri, mici recompense sau veşti interesante legate de salarizarea şi condiţiile locului de muncă. Primești influxuri astrale deosebite, astfel că ți se vor îmbunătăți energia vitală și relațiile cu ceilalți.

Related posts