NOUA DACIA LOGAN, DISPONIBILĂ ÎN BUZĂU

GENERAL AUTOCOM – concesionarul DACIA în județul Buzău – a lansat oficial noul model Dacia Logan. Cea mai nouă variantă de Logan poate fi admirată și testată la sediul General Autocom, aflat la ieșire din municipiul Buzău spre Rm. Sărat, de astăzi, până pe 5 martie, în cadrul Campaniei „Dacia Days”.

Noul Logan uimește cu design-ul complet actualizat. Partea din față, restilizată, și silueta robustă sunt evidențiate de farurile de zi, cu LED, noua semnătură luminoasă în formă de Y. Mașina dispune de echipamente practice, un portbagaj foarte încăpător, modulabil, și unul dintre cele mai spațioase habitacluri pentru clasa din care face parte. Pentru acces rapid, toate comenzile esențiale au fost grupate într-o singură zonă. O funcție nouă îți permite să reglezi cu ușurință volanul în înălțime și adâncime, pentru o poziție de condus optimă.

Totodată, aplicațiile tale favorite pot fi accesate ușor de pe ecranul tactil, cu diagonala de 8 inci, ce include funcția de replicare smartphone.

Mai multe informații despre variantele de motorizare și prețul noului Logan pot fi obținute de la reprezentanții societății comeriale GENERAL AUTOCOM, concesionarul DACIA în județul Buzău.

Related posts