DESCOPERIRE MACABRĂ!

Descoperire șocantă în gospodăria unui localnic de 39 de ani, din comuna Pârscov. Polițiștii au găsit în curtea casei sale cadavrul unui bărbat de 37 de ani, din localitate. Victima obișnuia să se interneze periodic la un spital de neuropsihiatrie din județ. De fiecare dată, după o perioadă de maximum două săptămâni, acesta revenea acasă. În luna ianuarie, acesta a dispărut din nou de la domiciliu, iar părinții săi au presupus că se află în continuare internat în spital. Abia după trei săptămâni, părinții s-au alertat și au început să îl caute.

Căutările au fost reluate în gospodăria unui localnic, prieten de pahar cu bărbatul dispărut. Polițiști, procurori și criminaliști au întors pe dos casa și curtea săteanului de 39 de ani asupra căruia se îndreptau toate suspiciunile. Oamenii legii au folosit și un buldoexcavator și au adus la lumină trupul fără viață al celui dispărut.

Prima ipoteză pe care au luat-o în calcul anchetatorii a fost cea de crimă. Bărbatul în curtea căruia a fost găsit cadavrul a fost reținut pentru 24 de ore și dus la audieri. După necropsia cadavrului, au apărut însă date noi! Potrivit anchetatorilor, victima ar fi decedat în urma unei crize de epilepsie, deoarece nu prezenta urme de violență. Așa se face că bărbatul de 39 de ani va fi cercetat în stare de libertate. Localnicii din Pârscov sunt șocați de ceea ce s-a întâmplat în comunitatea lor.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul suspectat că și-ar fi omorât prietenul i-a luat pensia de handicap, de 375 de lei, pe care a folosit-o în interes personal. Astfel, suspectul va fi cercetat și pentru înșelăciune. Deocamdată, procurorii au dispus internarea sa, pentru investigaţii, la Spitalul de Psihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Săpoca.

Related posts