MAI MULTĂ IMPLICARE

Administrația din Rm. Sărat cere asociațiilor de proprietari mai multă implicare în viața comunității locale. Reprezentanții Primăriei cred că președinții și administratorii asociațiilor ar trebui să fie primii care află problemele din cartierele în care trăiesc și să caute soluții rapide pentru rezolvarea acestora. La rândul lor, cetățenii sunt îndemnați să prezinte asociațiilor problemele cu care se confruntă. În cazul în care anumite probleme nu își găsesc o soluție, cetățenii se pot adresa și Compartimentului pentru Îndrumarea și Sprijinirea Asociațiilor de Proprietari din cadrul Primăriei Rm. Sărat.

Reprezentanții Primăriei Rm. Sărat admit că sunt asociații de proprietari în care activitatea celor responsabili nu este cea așteptată.

La începutul lunii februarie, Primăria Rm. Sărat a organizat, la Centrul Cultural ,,Florica Cristoforeanu”, o întâlnire cu asociațiile de proprietari din municipiu. Autoritățile locale spun că sprijină deschis acțiunile acestora, însă o colaborare trebuie să existe din ambele părți. În municipiul Rm. Sărat funcționează, în prezent, 24 de asociații de proprietari.

Related posts