HOROSCOP (5 – 12 martie)

berbec – sunt posibile răsturnări de situație în relația matrimonială, dar și în cele de afaceri sau de colaborare. Fii prudent și evită escaladarea conflictelor, întrucât există detalii ascunse ale acestor relații pe care nu ai cum să le deslușești acum.

taur – se întrezărește multă activitate la locul de muncă. Responsabilități noi, schimbări în regimul muncii, relații colegiale disonante și multă incertitudine. Este bine să te ocupi numai de îndatoririle tale. Sănătatea este vulnerabilă.

gemeni – segmentul amoros îți dă bătăi de cap, pentru că sunt șanse să revină din trecut relații mai mult sau mai puțin plăcute. Amestecul dulce-amar este frecvent și dificil de gestionat, însă dacă ai să fii ferm în deciziile tale și realist, vei depăși totul cu bine.

rac – multă forfotă în plan domestic. Sunt zile bune pentru curățenii generale, reparații sau dialog cu membrii familiei pe chestiuni patrimoniale. Controversele sunt prezente, dar le poți gestiona cu puțin efort și bunăvoință.

leu – relațiile cu anturajul apropiat sunt dinamice și surprinzătoare. Ar fi bine să te desprinzi de acei prieteni apropiați sau chiar simple cunoștințe, care s-au dovedit neserioși sau profitori. Călătoriile pe distanțe scurte devin necesare ca să rezolvi diverse chestiuni personale sau profesionale.

fecioară – apar cheltuieli, fie pentru cele necesare traiului cotidian, fie pentru mofturile tale. Este bine să urmezi o listă de priorități, deoarece sunt șanse mari să cheltuiești pe lucruri inutile sau defecte. De asemenea, sunt posibile furturile și pierderile de orice fel.

balanță – ești plin de energie și dornic de a rezolva rapid, toate treburile restante. Însă, energia vitală va fluctua mult, de aceea fii prudent și dozează-ți eforturile. Stările  tale de spirit îi vor uimi pe ceilalți și astfel pot apărea situații tensionate sau certuri în toată regula.

scorpion – ar trebui să fii cât mai retras și concentrat pe treburile tale personale. Energia vitală este la cote joase și chiar ai nevoie de odihnă și dozarea eforturilor. Sunt zile bune pentru a afla informații din culisele profesionale și pentru a analiza, pe îndelete situația socio-profesională în care te afli.

săgetător – surprize în relațiile cu prietenii și cu persoanele care te susțin în plan profesional. Aflarea unor demersuri făcute de aceste persoane undeva, cândva te vor conduce spre luarea unor decizii importante. Este bine să renunți la cei care stau în preajma ta, doar pentru scopurile lor personale.

capricorn – este nevoie să acorzi atenție segmentului profesional, în mod special relațiilor cu șefii. Sunt posibile discuții aprinse, iar imaginea ta în ochii celorlalți se va modifica, depinzând numai de tine să o îmbunătățești sau să o lași de izbeliște.

vărsător – ești mai mult pe drumuri, fie într-o călătorie de agrement, fie ești nevoit să rezolvi chestiuni personale sau profesionale în locații diferite. Se recomandă prudență la drum. Fii răbdător cu ceilalți și evită conflictele!

pești – se întrezăresc cheltuieli neașteptate, destul de mari și unele care, pur și simplu le plătești, dar nu înțelegi de ce tu și până la urmă pentru ce. Datorită partenerului de viață, unor rude sau colaboratorilor sunt posibile răsturnări de situații financiare greu de estimat.

Related posts