UN NOU VAL DE CONCEDIERI

Început de an de groază pentru o parte dintre salariații societății de servicii a Primăriei Buzău, Urbis Serv SRL. Conducerea societății comerciale a înaintat, recent, către Agenția de Ocupare și Formare Profesională Buzău o înștiințare prin care anunță disponibilizarea colectivă a 15 salariați. Este vorba, atât despre personal de la birouri, cât și muncitori. Aceștia se adaugă la alți 34 de angajați, disponibilizați la sfârșitul anului trecut. La începutul anului, primarul Constantin Toma declara că decizia de concediere a angajaților din societățile subordonate Primăriei este determinată de numărul tot mai mic de comenzi.

În perioada 15 ianuarie – 15 martie, aproape toți angajații Urbis Serv au fost trimiși în șomaj tehnic. În acest context, edilul Buzăului anunță că pe data de 15 martie, odată cu revenirea la serviciu a angajaților trimiși în șomaj tehnic, se vor relua lucrările de asfaltare în municipiu.

De la debutul pandemiei de coronavirus, respectiv martie 2020, și până în prezent, în județul Buzău au fost disponibilizate aproape 1.000 de persoane.

Related posts