CREȘTE NUMĂRUL DE PACIENȚI

Valul trei al pandemiei crește din nou presiunea pe Spitalul Municipal Rm. Sărat, unitate suport pentru tratarea bolnavilor cu coronavirus.
În urmă cu două săptămâni, conducerea Spitalului Municipal Rm. Sărat a făcut a transmis o nouă adresă către Direcția de Sănătate Publică Buzău și Ministerul Sănătății în vederea redeschiderii unității pentru tratarea tuturor pacienților. Circuitele gândite de reprezentanții spitalului au fost aprobate de către DSP, iar documentele au fost trimise către Ministerul Sănătății.
În momentul în care conducerea Spitalului Municipal a transmis ultima adresă către DSP Buzău, în unitatea medicală mai erau internați doar 28 de bolnavi cu COVID-19, un număr foarte mic de pacienți comparativ cu cel al personalului medical existent. În 2020, dar și anul acesta, conducerea Spitalului Municipal Rm. Sărat împreună cu Primăria au făcut nenumărate demersuri către Direcția de Sănătate Publică Buzău și Ministerul Sănătații, pentru ca unitatea medicală să poată asigura servicii medicale tuturor pacienților din zona Râmnicu Sărat. Redeschiderea spitalului și pentru pacienții non- Covid este dorința majoră a populației, dar și a colectivului medical al spitalului.

Related posts