MAI MULTĂ IMPLICARE A ELEVILOR

Autoritățile din Rm. Sărat cred că implicarea tinerilor în viața și problemele comunității reprezintă un prim pas important pentru transformarea municipiului într-un oraș cu adevărat european. Este concluzia întâlnirii de astăzi a reprezentanților Primăriei Rm. Sărat cu directorii unităților de învățământ din municipiu. Discuțiile au vizat bugetul din acest an, situația pandemică înregistrată la nivelul unităților de învățământ și implicarea elevilor în viața comunității.

Autoritățile din Rm. Sărat cred că sensibilizarea și implicarea tinerilor în rezolvarea problemelor ce afectează mediul pot fi soluții reale pentru dezvoltarea unui oraș european.

Reprezentanții Primăriei Rm. Sărat consideră că, pe viitor, elevii pot fi angrenați în mai multe acțiuni de mediu, cum ar fi extinderea spaţiilor verzi din oraș, obiectiv stabilit de autoritățile locale pentru perioada următoare. Primăria Rm. Sărat dorește să amenajeze, în cartierul Bariera Focșani, cel mai mare parc din oraș. Autoritățile intenționează ca, în această zonă, să fie plantați copaci pe o suprafață de patru hectare. Primarul Sorin Cîrjan afirmă că, în parcul din Bariera Focșani, fiecarei școli din Rm. Sărat i se va atribui un sector în care elevii pot planta copaci.

Related posts