TAXĂ SPECIALĂ, DE LUNA VIITOARE

De luna viitoare, râmnicenii care nu au încheiat contracte cu operatorul de salubrizare vor achita o taxă specială de mediu. Această taxă este de două ori mai mare decât suma pe care cetățenii ar achita-o în mod normal, lunar, dacă ar avea încheiate contracte de salubrizare. Autoritățile au făcut ani la rând apel la cetățenii care nu aveau încheiate contracte de salubrizare și depozitau la întâmplare deșeurile menajere să intre în legalitate.

Autoritățile din Rm Sărat au decis să aplice această taxă special pentru ca toți locuitorii orașului să intre în legalitate.

În ultimii ani, reprezentanții Primăriei Rm. Sărat au inițiat numeroase acțiuni menite să rezolve o mare parte dintre  problemele de mediu. În acest an, autoritățile își vor îndrepta atenția către râmnicenii care depozitează necontrolat gunoiul menajer, dar și pe posesorii de mașini sau căruțe care transportă și depozitează ilegal resturile provenite din construcții. Amenzi usturătoare riscă și iubitorii de animale de companie, precum și alte persoane care nu mențin curățenia în parcuri și pe domeniul public.

Related posts