DESCINDERI LA TRAFICANȚI DE DROGURI

O nouă descindere a polițiștilor și procurorilor din Buzău la domiciliile unor traficanți de droguri din județ. Este vorba despre o grupare care vindea droguri tinerilor din Rm. Sărat și municipiul Buzău. Potrivit unor surse, este vorba, în majoritate, despre persoane din zona Rm. Sărat, care, de anul trecut, au început să cumpere droguri din regiune și să le vândă, apoi, clienților din județ. Traficanții se aprovizionau cu etnobotanice de la un individ din Brăila, iar cannabisul, de la traficanți din Capitală.

Între timp, unii dintre membrii grupării au început să înființeze propriile culturi de cannabis, ulterior drogurile fiind vândute clienților din zona Rm. Sărat și Buzău.

Toate cele 13 persoane vizate de cercetări au fost aduse la audieri. Cinci dintre membrii grupării au petrecut noaptea în arestul Poliției Buzău, fiind reținuți pentru 24 de ore.

La percheziții au participat și polițiști ai brigăzilor de combatere a criminalității organizate Ploieşti și București, polițiști ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila, precum și jandarmi ai inspectoratelor județene de jandarmi Buzău și Ploiești şi ai Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Related posts