HOROSCOP (2 – 9 aprilie)

berbec – accentul perioadei se va afla pe segmentul financiar, în speță pe situația banilor și bunurilor comune cu alții. Sunt posibile câștiguri de la și prin alții, lămuriri și rezolvări financiare surprinzătoare, dar și aflarea unor detalii bine ascunse mai demult.

taur – evită exagerările și așteptările prea mari de la alții! Apar preocupări legate de achitarea datoriilor. Sunt zile bune pentru a relaționa cu instituțiile financiare. Discuții erudite și călătorii de tot felul. Ocupă-ți timpul liber cu activități culturale sau cu dialoguri filozofice.

gemeni – se conturează schimbări majore în plan profesional, respectiv la locul de muncă. Apar posibilități deosebite de avansare profesională sau de găsire a unui alt loc de muncă. Deocamdată vin informații, au loc discuții, dar concretizarea va apărea ceva mai târziu.

rac – foarte interesant este capitolul amoros. Se întrezăresc noutăți fie într-o relație sentimentală veche, fie se înfiripă una nouă, cu mari șanse de a se desfășura pe termen lung. Conjuncturile astrale din aceaste zile îți vor spori creativitatea.

leu – evenimentele principale ale săptămânii se află în segmentul domestic. Sunt șanse deosebite pentru îmbunătățirea relațiilor cu membrii familiei, cu neamurile, dar și pentru schimbări importante în spațiul locativ. Ține cont și de sfaturile  celor dragi.

fecioară – foarte importante devin relațiile cu anturajul apropiat. Se conturează oportunități de a-ți îmbunătăți mentalitatea, comunicarea și relațiile cu cei din jur. De asemenea, sunt șanse favorabile pentru a planifica excursii, vizite sau studii personale și profesionale.

balanță – ești dornic de a muta munții din loc. Atenția îți va fi atrasă de segmentul financiar, care va cunoaște modificări benefice. Se pare că vei primi anumite sume bani, salariul o primă, cadouri sau diverse favoruri și recompense dinspre locul de muncă. Se deschide o nouă etapă de câștig.

scorpion – se conturează posibilități deosebite de a te dezvolta din toate punctele de vedere. Sunt momente favorabile transformării personale și trasării unor planuri de viață cu totul noi. Beneficiezi de o susținere astrală deosebită, astfel că folosește tot ce ți se oferă.

săgetător – ești preocupat mai mult de nevoile tale sufletești și faci totul în așa fel încât să treci neobservat. Contextul astral din aceste zile îți aduce deschideri mentale deosebite, viziuni premonitorii ale evenimentelor în care ești implicat sau vei fi cumva în unele viitoare.

capricorn – relațiile cu prietenii capătă valențe deosebite, fiind influențate de razele astrale din aceste zile. Sunt momente favorabile în care vei observa foarte clar cine îți este loial și cine stă pe lângă tine doar pentru interese personale meschine.

vărsător – conjunctura astrală îți aduce în preajmă prieteni. Distracții, aventuri, planuri de vacanță, dar și discuții importante pe marginea unor proiecte profesionale ce se întrezăresc la orizont alături de prieteni. Odihnește-te și respectă o dietă de sezon!

pești – gândurile îți sunt luminate de idei deosebite. Spiritualitatea capătă noi valențe pentru tine, deoarece ești influențat de raze astrale benefice. Sunt zile bune pentru a-ți redefini concepțiile despre lume și viață, pentru a te apropia de cele sfinte și pentru a-ți trasa planuri noi.

Related posts