EGAL LINIȘTITOR

Gloria Buzău a scăpat în mare parte de emoțiile retrogradării din liga a doua de fotbal, după ce a reușit să plece neînvinsă de la Ploiești, în fața Petrolului, scor 1-1. Partida, extrem de spectaculoasă, s-a disputant, sâmbătă, în cadrul etapei cu numărul 4 din Seria B a turneului play-out.

Buzoienii au deschis scorul prin Vîrtej în minutul 38 după o ieșire greșită a portarului advers. Într-un final dramatic, Petrolul a egalat prin Tudor în primul minut al prelungirilor partidei. Uultima mare ocazie a meciului a aparținut însă tot buzoienilor, prin Nedelea, care a ratat golul victoriei. Chiar și așa, remiza de la Ploiești a părut echitabilă din punct de vedere al numărului de ocazii la fiecare poartă, ambele echipe având șansa să obțină toate cele trei puncte.

Jucătorii antrenați de Ilie Stan sunt avantajați de programul ultimelor trei etape și nu ar trebui să aibă probleme in finalul acestui sezon. Buzoienii vor mai juca acasă cu Aerostar Bacău, în deplasare la CSM Reșița și iar pe teren propriu cu Concordia Chiajna.

Related posts