BUGET RECORD

Buget record în acest an pentru municipiul Rm. Sărat. Este vorba despre peste 259 de milioane de lei, una dintre cele mai mari sume pe care autoritățile le au la dispoziție în ultimii ani. Cele mai multe fonduri vor fi alocate proiectelor de investiții ce vor demara în municipiu. Totodată, o sumă de trei milioane de lei a fost alocată Râmnicului de către Consiliul Județean Buzău, pentru rezolvarea urgentă a problemelor de mediu.

Raul Florescu, consilier local PMP consideră că bugetul trebuie votat, însă și execuția lui trebuie urmărită.
Consilierii PNL s-au abținut de la vot în cazul bugetului alocat Clubului Sportiv Municipal Rm. Sărat.
Primarul municipiului Rm. Sărat, Sorin Cîrjan, precizează că autoritățile locale au obligația de a susține activitatea sportivă, prin alocarea de fonduri de la bugetul local. Mai mult, edilul spune că de această dată, sportul chiar nu a beneficiat de o sumă mare.
Un alt consilier PMP, Florentin Pascu, a solicitat informații detaliate despre o sumă cuprinsă în obiectivul de investiții ,,Proiectări diverse”.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Rm. Sărat pe anul 2021, supus la vot în întregime, a primit 11 voturi pentru și 6 abțineri. Mihai Silviu Andreiu, consilierul local PSD, nu a participat la vot, ocupând o funcție de conducere în cadrul CSM Rm. Sărat. Administrația din Rm. Sărat susține că bugetul a fost elaborat astfel încât să existe un echilibru în toate domeniile, iar fondurilor publice să fie utilizate eficient.

Related posts