S-A REDESCHIS SPITALUL!

Zi extrem de importantă, astăzi, pentru pacienții din zona Rm. Sărat. În această dimineață, Spitalul Municipal Rm. Sărat s-a redeschis și pentru bolnavii non-covid. Momentul a fost așteptat cu mare nerebdare, atât de locuitorii din Rm. Sărat și comunele arondate, cât și de întregul personal medical. Autoritățile din Rm Sărat fac un apel către toți pacienții să dea dovadă de înțelegere față de corpul medical și să respecte toate regulile care se impun, în actualul context epidemiologic.

Momentul redeschiderii unității medicale a fost așteptat de multă vreme de reprezentanții Spitalului Municipal Rm. Sărat care, împreună cu autoritățile locale, au făcut nenumărate demersuri și pregătiri, cu toate circuitele necesare, pentru ca unitatea medicală să îngrijească și alți bolnavi.

Astăzi, în secțiile arondate exclusiv pacienților tratați de COVID-19, erau internate 36 de persoane:

Din momentul transformării Spitalului Municipal Rm. Sărat în unitate suport pentru tratarea cazurilor de COVID-19, personalul medical a învățat să se adapteze noilor cerințe și provocări. Această perioada a fost extrem de dificilă și pentru medicii chirurgi, care au tratat doar cazurile de cronavirus.

Administrația din Rm Sărat dă asigurări că va sprijini în continuare Spitalul Municipal, în perioada următoare urmând a fi făcute noi investiții în unitatea medical.

Spitalului Municipal Rm. Sărat a fost transformat în unitate suport pentru tratarea cazurilor de COVID-19 la sfârșitul lunii martie a anului trecut. Zilele trecute, unitatea a primit din partea Direcției de Sănătate Publică Buzău confirmarea îndeplinirii condițiilor în vederea redeschiderii unității și pentru pacienții non-covid.

Related posts