SANCȚIONAȚI  PENTRU TULBURAREA LINIȘTII PUBLICE

Au consumat bauturi alcoolice, au deranjat linistea si ordinea publica si au incendiat materiale lemnoase. Este isprava unui grup de tineri, care în noaptea de 9 iunie, după ce au consumat alcool și au deranjat linistea locatarilor din cartierul Piata Halelor, au incendiat un trunchi de copac, dar si alte materiale lemnoase. Poliția Locală Râmnicu Sărat a aflat dimineață de fapta celor cinci tineri, în urma unor postări aparute in spatiul public prin intermediul retelei de socializare.
Polițiștii locali au fost acuzați de cetățenii din zonă că nu au intervenit la timp. Conducerea instituției afirmă că s-au verificat apelurile primite la Dispeceratul Poliției Locale și nu a fost înregistrată nicio sesizare cu privire la această situație.
În urma verificarilor si cu ajutorul camerelor de supraveghere din zona adiacenta, politistii locali i-au identificat pe cei cinci tineri. Persoanele in cauza au fost invitate la sediul institutiei, unde au fost sanctionate contraventional cu amenzi in valoare de 14.000 lei. Tinerii au varste cuprinse intre 19-24 ani și au domiciliul in municipiul Râmnicu Sărat si comunele limitrofe.  

Poliția Locală Râmnicu Sărat face un nou apel la locuitorii municipiului. Dacă cetățenii sunt martorii unui eveniment antisocial, să apeleze in timp util Dispeceratul Politiei Locale, la numărul de telefon: 0238/560101.

Related posts