ACCIDENTE DIN CAUZA NEATENȚIEI LA VOLAN

Canicula se pare că sporește neatenția șoferilor, la Buzău. Dovadă mai multe accidente rutiere care au avut loc, ieri, în județ. Unul dintre acestea s-a produs în jurul orei 10.30, la ieşire din municipiul Buzău spre Ploieşti, în faţa unei benzinării. Vinovat de producerea accidentului este un ialomiţean, de 65 de ani, şoferul unui VW Passat, care, la ieşirea din benzinărie, a efectuat un viraj la stânga spre Buzău, pe linie continuă. Şoferul nu s-a asigurat şi a fost izbit de un autoturism care circula regulamentar, condus de un bărbat din Merei, de 48 de ani.

În urma impactului puternic, una dintre maşini s-a răsturnat în afara şoselei. Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi pasageri din autovehiculul şoferului de 65 de ani, respectiv nepoții săi, de 4, respectiv 12 ani, care au fost preluaţi de ambulanţă pentru îngrijiri medicale. Copiii au suferit răni ușoare, fiind în afara oricărui pericol.

Un alt accident s-a produs tot ieri, la orele prânzului, în fața sediului Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău. Membrii unui echipaj SMURD chemat să acorde ajutor victimelor unui accident rutier au trecut chiar ei prin clipe de groază. La plecarea în misiune din curtea inspectoratului, autospeciala a fost izbită în lateral de un autoturism Skoda Octavia, după care s-a răsturnat pe o parte. În urma evenimentului, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.
În momentul accidentului, autospeciala avea în funcţiune semnalele acustice şi vizuale.

Related posts