CUPLAJ PE STADIONUL DIN CRÂNG

Stadionul Gloria din Buzău va găzdui, duminică, 8 august 2021, două meciuri oficiale, unul de Liga 1 și altul de Liga 2. Ziua va fi deschisă de jocul echipei din Crâng, FC Buzău, cu Universitatea Cluj, din etapa a 2-a a Ligii 2, la ora 12:00. Ulterior, de la ora 19:00, va avea loc meciul Chindiei Târgoviște cu Dinamo, din etapa a 4-a a campionatului Liga 1.

Chindia a anunțat miercuri dimineață că intrarea generală pe stadionul din Buzău la jocul cu Dinamo va costa 15 lei. La meciul celor de la FC Buzău cu Universitatea Cluj, accesul în arenă se face pe baza biletelor, tichete care vor fi puse în vânzare, începând de sâmbătă, la poarta Crângului. Prețul unui bilet este 10 lei.

Microbiștii care doresc să intre pe stadion vor trebui să facă dovada vaccinării sau a unui test covid negativ. Pentru a veni în sprijinul amatorilor de fotbal, organizatorii partidei au contractat o firmă care va efectua teste antigen rapide la poarta stadionului, în schimbul sumei de 15 lei. Astfel, microbiștii care vor să vină, duminică, în Crâng se pot considera avantajați. Cu un singur test rapid, o persoană poate urmări ambele meciuri din tribune.

Related posts