FRANCO NERO VINE LA BUZĂU

Franco Nero, unul dintre cei mai mari actori italieni din toate timpurile, va veni la Buzău, ca invitat de onoare al festivalului „Buzău International Arts Festival”!  Întâlnirea cu Franco Nero, un actor cu un palmares impresionant de filme europene și producții hollywood-iene de marcă, va avea loc în perioada 31 august – 2 septembrie.
Cunoscutul actor italian va primi și un premiu special, pentru întreaga sa contribuție la dezvoltarea artei cinematografice și a artelor, în general. Pe timpul șederii la Buzău, Franco Nero intenționează să viziteze câteva obiective turistice din județ. Organizatorii „Buzău International Arts Festival” anunță însă și alte suprize importante pentru buzoieni.
„Buzău International Arts Festival” își propune să aducă publicului o lună de întâlniri unice cu vedete din România și de talie internațională și numeroase evenimente – film, teatru, expoziții, concerte, spectacole stradale, lansări de carte, evenimente pentru copii sau întâlniri cu oameni de cultură.

„Buzău International Arts Festival”, eveniment ce reunește edițiile cu numărul șase ale Festivalului Internațional de Film Buzău – BUZZ IFF și Festivalului Internațional de Teatru Independent de Comedie COMIC 7 B, se va desfășura în perioada 25 august – 25 septembrie, în municipiul Buzău, dar și în alte localități din județ. Evenimentul, la care  TV Sat Media Group este partener media, se organizează cu sprijinul Ministerului Culturii, Primăriei Buzău și Consiliului Județean.

Related posts