HOROSCOP (6 – 13 august)

berbec –  întâlniri și discuții cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva diverse personale și profesionale! Se recomandă prudență, deoarece în fundal există tensiuni.

taur –  cheltuieli pe cele necesare traiului cotidian! Cei dragi îți pot oferi cadouri deosebite, care să-ți fie utile și mai ales care să-ți bucure sufletul. Relațiile cu anturajul apropiat sunt importante, deoarece se vor crea contexte care să ducă la discuții .

gemeni –  segmentul financiar este foarte răscolit, astfel că este bine să-ți dozezi cheltuielile, să verifici constant bugetul veniturilor și cheltuielilor, dar și documentele financiare. Relațiile cu șefii și autoritățile te provoacă mult, astfel că s-ar putea să fii nevoit să iei decizii importante.

rac –  ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și a sta de vorbă cu tine însuți. Sunt posibile niscai afecțiuni care să-ți dea peste cap programul propus, de aceea ia în calcul și îngrijirea corpului tău. Este vremea să te gândești serios la tine și la planurile tale pe termen lung.

leu –  fii prudent, deoarece există detalii ascunse, total nepotrivite ție și intereselor tale, pe care le vei descoperi peste ceva vreme. Sănătatea este vulnerabilă, putând reveni afecțiuni vechi destul de supărătoare. Îngrijește-te conștient și lasă grijile deoparte!

fecioară –  vei fi nevoit să socializezi cu multă lume, atât la serviciu în plan profesional, cât și acasă cu membrii familiei și neamurile. Sunt posibile controverse și discuții aprinse pe teme de larg interes. Fii prudent, atent la ce ți se spune și mai ales controlează-ți vorbele și gesturile.

balanță –  călătorii pe distanțe lungi, relații cu străinătatea, planuri de studii și documentare, acestea reprezintă teme importante pentru întreaga săptămână. Cumva există o legătură între călătorii, studii și segmentul profesional, în sensul că este posibil să călătorești sau să studiezi ceva necesar la locul de muncă.

scorpion –  ești preocupat de cheltuieli comune cu alții și de achitarea datoriilor. Cei dragi și copiii îți pot solicita sprijin material consistent, de aceea fii prudent. Unii chiar ar fi tentați să exagereze privitor la distracții și aventuri costisitoare.

săgetător –  este posibil să-ți redefinești noțiunea de cooperare, pentru că unii te vor provoca mult și vei fi nevoit să decizi în consecință. Gândește-te în primul rând ce condiții te avantajează pe tine, fie că este vorba despre relația matrimonială, fie despre cea profesională.

capricorn –  ai multe și mărunte de făcut la serviciu. Este posibil să resimți oboseală sau să-ți dea bătăi de cap niscai afecțiuni vechi. Sunt momente pasagere, astfel că te poți îngriji cu puțină bunăvoință. Alege-ți cu grijă vorbele, gesturile și evită discuțiile contradictorii.

vărsător –  te implici foarte mult emoțional în treburile celor dragi, mai ales dacă este vorba de copii. Totuși în fundal este vorba și despre cheltuieli care se întrezăresc vizavi de aceste persoane. Fii precaut și chibzuiește fiecare cheltuială, deoarece există o tendință păguboasă la a cheltui peste măsură.

pești –  există animozități între tine și membrii familiei, pe care numai tu le poți gestiona cu bine. Ești combativ și nerăbdător, astfel că în orice moment poți declanșa conflicte. Controlează-ți stările sufletești și reacțiile, pentru că există riscul să obosești.

Related posts